Voorbeeld Ondernemingsplan

Ga nu naar de site www.voorbeeld-ondernemingsplan.nl Vul uw gegevens in en ontvang het gratis ebook ‘Voorbeeld Ondernemingsplan’

Een goed ondernemingsplan vergroot je succes

Ondernemen geeft je vrijheid. Je hoeft geen verantwoording af te leggen aan je leidinggevenden. Je bepaalt zelf hoe je je tijd besteed. Ongeveer 50% van de startende ondernemers in Nederland stopt binnen 5 jaar met het eigen bedrijf. Dit komt vaak door een slechte voorbereiding. Succes begint met hard werken. Eigen baas wordt je niet zomaar. Een goed bedrijfsplan helpt je om je ideeën en plannen concreet te maken. Het uitwerken van je idee en verwachtingen in financiële overzichten zorgt er voor dat je ook daadwerkelijk weet dat al je inspanningen leiden tot resultaat en of je er wel iets mee verdient.

Daarnaast helpt een goed businessplan je om anderen te overtuigen, om een lening of een krediet aan te vragen bij banken en financiers of om investeerders te vinden die geld willen investeren in jouw bedrijf en het mogelijk maken om het kapitaal bij elkaar te vinden om te starten.

Hoe kom je tot een goed onderbouwd ondernemingsplan?

Het kan kort of het kan lang duren voordat je startkapitaal en je spaargeld helemaal op is, uiteindelijk zal een onderneming om te kunnen blijven bestaan geld moeten verdienen. Zeker wanneer je bedrijf de belangrijkste bron van inkomsten is waarvan je zult leven. Je zult klanten moeten vinden die geld willen betalen voor jouw dienst of product. Om te zorgen dat dit lukt moet je vooraf goed onderzoek doen naar de markt voor je product of dienst. Hoe ziet jouw branche eruit en hoe doen andere, vergelijkbare bedrijven het? Wie zijn je concurrenten?

“Met de tips in het e-book voorbeeld ondernemingsplan kun je veel voorkomende fouten voorkomen, en je ondernemingsplan op een professionele manier opstellen!”

Begin nu meteen

Stop met twijfelen en neem nu de stappen die echt nodig zijn om op een goed voorbereide manier ondernemer te worden. Veel mensen nemen niet de moeite om een ondernemingsplan te schrijven en lopen vast of stoppen noodgedwongen omdat ze niets verdienen.

Vraag het gratis voorbeeld ondernemingsplan nu aan!

Vul je gegevens in op www.voorbeeld-ondernemingsplan.nl en ontvang het e-book voorbeeld ondernemingsplan met tips over hoe je het beste je ondernemingsplan kunt schrijven. Ook wanneer je jezelf laat adviseren, haal je veel meer uit je gesprekken wanneer je je idee al helemaal of gedeeltelijk hebt uitgewerkt in een geschreven bedrijfsplan. Heel prettig voor de adviseur wanneer je al één en ander op papier hebt staan, en je adviseur je aan de hand daarvan verder kan helpen om het plan bij te stellen of verder concreet te maken.